hyperhidrosiscentrum iemand hiermee bekend?

Alles over operatieve ingrepen om het overmatig zweten tegen te gaan.

Moderators: Thijs, Erje

Plaats reactie
OkraMau
Waterval
Waterval
Berichten: 176
Lid geworden op: ma 05 mei 2008, 16:15
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

hyperhidrosiscentrum iemand hiermee bekend?

Bericht door OkraMau »

http://www.hyperhidrosiscentrum.nl/index.html is hier iemand al mee bekend?
Marloes83
Druppel
Druppel
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 21 mar 2008, 12:15
Contacteer:

Rijnstate Arnhem

Bericht door Marloes83 »

Hallo,

Ik ben enkele maanden geleden via internet bij het Hyperhydrosiscentrum terecht gekomen. In werkelijkheid was dit gewoon een afspraak met een chirurg in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. De arts, dokter van Sterkenburg, is gespecialiseerd in de ETSbehandeling. De beste man was erg begripvol en zonder nader onderzoek kon ik het behandelformulier invullen. Ik kon er ook eerst nog even over nadenken en er ev. voor kiezen om botoxinjecties te laten doen. Na een week of 2 heb ik de knoop doorgehakt en besloten om voor de operatie te gaan. De wachttijd bedraagt zo'n 8 tot 10 weken en ik ben over 2 weken aan de beurt. Vorige week bij de anasthesist geweest en nu helemala klaar om onder het mes te gaan. Uiteraard ben ik erg zenuwachtig en vind ik het snijden maar niks, maar volgens mij is het in feite een kleine ingreep. 10 dagen na de behandeling ga ik op vakantie en volgens de arts is dit geen probleem, enkel kan ik wat last hebben van rugpijn wat gewoon met paracetamol te verhelpen is. Dus geen hevige littekens, hechtingen of andere napijnen. Hoop ik dan.
Ik ben benieuwd.
OkraMau
Waterval
Waterval
Berichten: 176
Lid geworden op: ma 05 mei 2008, 16:15
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door OkraMau »

spannend.. ben benieuwd!
succes alvast.
Marloes83
Druppel
Druppel
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 21 mar 2008, 12:15
Contacteer:

Bericht door Marloes83 »

Hoi OkraMau,

Ik ben afgelopen donderdag geopereerd in Arnhem en voel me eigenlijk best aardig. Het is nu 3 dagen geleden en ik heb geen pijn meer op mijn borst (had ik op de dag van de operatie en vrijdag heel erg last van), alleen nog wat rugpijn en last van de hechtingen. Ik heb veel geslapen, de narcose hakt er wel in. Op een gegeven moment kreeg ik last van mijn ruspieren, maar dat kwam door het krampachtig liggen omdat je heel erg voorzichtig wilt zijn ivm de wondjes en hechtingen. Na verloop van tijd kun je je wat beter bewegen en ontspannen.
Ik heb tijdens de operatie een klaplong gehad, waardoor ik daarna kortademig was en nu nog een beetje. Dat klinkt trouwens heel eng, maar de kortademigheid verdwijnt vanzelf weer. Maar ik voel me met de dag opknappen en voel me nu al 100x beter dan de dag na de operatie.
Ik ben nog niet echt buiten geweest, maar binnen is het nu ook goed warm en dat voel ik wel. Mijn oksels (daar ging ik voor) zijn een beetje klam, maar mijn voeten en bovenbenen vooral net onder mn billen, zweten behoorlijk. Maar ik heb goede hoop dat dit tijdelijk is.
In de planning lag om vrijdag op vakantie te gaan, maar ik weet niet of dat wel slim is. Ik vind het geen probleem om uit de zon en het zwembad te blijven, maar vooral het feit dat je in een ander land bent waar je te taal niet spreekt, beangstigt mij ivm eventuel complicaties.Wat denken jullie?
Ik kan nog niet echt wat zeggen over het resultaat, nog even afwachten maar.
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht