Stel uw vragen aan dermatoloog Wim Venema

Diverse (algemene) onderwerpen/nieuws met betrekking tot overmatig zweten, huisarts, dermatoloog, zweet ervaringen etc.

Moderators: Thijs, Erje

Plaats reactie
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2402
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Stel uw vragen aan dermatoloog Wim Venema

Bericht door Thijs »

Hoi allen,

Als extra service op dit forum hebben geregistreerde leden de mogelijkheid om een vraag te stellen aan de dermatoloog. Dermatoloog Wim Venema van het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen is tevens medisch adviseur van de Nederlandse Hyperhidrosis Patiëntenvereniging en is bereid gevonden vragen te beantwoorden.

Spelregels:

Er gelden uiteraard wat regels. De vraag moet verband houden met hyperhidrosis. Men dient de vraag hier in dit topic te plaatsen.
1 vraag per lid.

Als er 5 vragen zijn dan gaan ze alle 5 tegelijk (niet eerder) richting de dermatoloog en zal er z.s.m. antwoord komen hier in dit topic! Dus hou het in de gaten.

Heb je een brandende vraag over hyperhidrosis? (oksels/lijf/handen/voeten/hoofd/billen, medicijnen/miraDry etc.) stel hem hieronder.....

Groetjes Thijs
Mahmadi
Druppel
Druppel
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 25 mar 2019, 15:02
Contacteer:

Re: Stel uw vragen aan dermatoloog Wim Venema

Bericht door Mahmadi »

Hallo dhr. Venema,

Ik heb me de afgelopen maanden verdiept in ETS wat ik overweeg te gaan doen vanwege overmatig zweten aan de handen en voeten. Nu weet ik dat dit alleen helpt voor je handen, maar goed dat vind ik momenteel ook het belangrijkste.
Ik vind het lastig om de juiste specialisten/gespecialiseerde klinieken te vinden met wie ik in gesprek kan gaan voor meer informatie. Kunt u mij er een aantal aanraden? Mijn dank is groot!

Groeten,

Mahmad
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2402
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Re: Stel uw vragen aan dermatoloog Wim Venema

Bericht door Thijs »

Hoi Mahmad,

Ik heb je vraag aan dermatoloog Wim Venema voorgelegd. Hij is de medisch adviseur van de Nederlandse Hyperhidrosis Patiëntenvereniging.

Er zijn meerdere ziekenhuizen cq klinieken in Nederland die de ETS operatie doen. Goede ervaringen zijn er bij de hyperhidrosiskliniek in Groningen. Zij maken gebruik van een nieuw ontwikkelde ETS operatie en hebben veel ervaring. De behandelend arts is Dr. Klinkenberg. Check hun website voor meer info: http://www.hyperhidrosis-kliniek.nl

Tevens is Dr. Raymakers van Zorggroep Twente (ZGT) een ervaren en bedreven arts voor wat betreft ETS operaties. https://www.zgt.nl/patienten-en-bezoeke ... ten-sudor/

Ook wordt de ETS operatie gedaan bij het hyperhidrosis expertise centrum van het Meander MC in Amersfoort. https://www.meandermc.nl/patientenporta ... rhidrosis)

Dit zijn de instanties waar ik het meest mee werk, wellicht zijn er nog meer/andere aanbieders.

Checkout ervaringen van medelotgenoten op: viewforum.php?f=12

Je kunt natuurlijk altijd bellen of mailen naar bovenstaande instanties voor meer info.
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht