Gestart met glycopyrronium

Waaronder oxybutynine en glycopyrronium.

Moderators: Thijs, Erje

Plaats reactie
RHV
Druppel
Druppel
Berichten: 1
Lid geworden op: za 27 okt 2018, 17:34
Contacteer:

Gestart met glycopyrronium

Bericht door RHV »

Goedemiddag allemaal, ik ben nieuw hier. Door dit forum ben ik op het medicijn glycopyrronium gekomen waar ik nu 2 dagen mee begonnen ben.
Ik ben 47 jaar en heb hyperhidrosis sinds ongeveer 20 jaar over mijn hele lichaam. Het gaat met ups en downs. De ene keer is het veel erger dan de andere keer. Ik heb het meeste moeite met sociale situaties op mijn werk. In de loop der jaren ben ik vrij handig geworden om bepaalde situaties te ontwijken, maar het heeft me ook veel gekost, zoals het niet durven solliciteren naar een andere functie. Ik heb vele jaren gedacht dat er geen oplossingen waren, maar na een keer weer te googelen kwam ik op dit forum op dit medicijn. Bedankt daarvoor!
Gisteren begonnen met 1x 1mg in tablet vorm. Vandaag met 2x 1mg en dat lijkt aardig te werken. Ik heb nog geen lastige sociale situatie meegemaakt, maar vandaag wel lichamelijke inspanning gehad waarbij normaal gesproken het zweet van mijn lichaam gutst. Een heel klein beetje op borst en rug, maar niets op mijn hoofd. Dat is toch een prima begin. Enige nadeel tot nu toe is de droge mond en neus. Ik ga maandag een spray halen van dokter Vogel die daar hopelijk iets aan kan doen. Wordt vervolgd!
Erje
Moderator
Moderator
Berichten: 559
Lid geworden op: di 29 nov 2005, 13:40
Contacteer:

Re: Gestart met glycopyrronium

Bericht door Erje »

Welkom RHV,

Wat fijn dat de Glyco al effect lijkt te hebben! En dat is alvast een goed begin.
Hou ons op de hoogte hé 😊
Plaats reactie