ETS operatie succesverhaal

Alles over operatieve ingrepen om het overmatig zweten tegen te gaan.

Moderators: Thijs, Erje

anoukg
Druppel
Druppel
Berichten: 3
Lid geworden op: wo 02 mar 2022, 12:27
Contacteer:

ETS operatie succesverhaal

Bericht door anoukg »

Hi allemaal,

Na het lezen van vele nare ervaringen over de ETS operatie wil ik graag mijn positieve verhaal delen, daar de vele negatieve berichten op dit forum ook al wat ouder zijn en de technieken inmiddels veranderd.
Sinds ik mij kan herinneren heb ik altijd al klamme handen en behoorlijk zwetende oksels gehad. Zo'n 1,5 jaar geleden werd dit onhoudbaar, en stonden de druppels zweet letterlijk op mijn vingers en kwamen de zweetplekken al door mijn shirt heen als ik achter mijn laptop zat te werken. Na het afzoeken van dit forum ben ik toen aan de glycopyrronium begonnen, wat redelijk goed werkte. De bijwerkingen hiervan zoals de extreem droge mond woog voor mij alleen niet op als veelvuldig concertbezoeker tegen de voordelen van de droge handen, en heb ik in overleg met het Meander in Amersfoort besloten voor de operatie te kiezen.
Een week geleden ben ik de operatie ondergaan voor mijn zweethanden en oksels, en wat een uitkomst is dit geweest. Sinds de operatie zijn mijn handen en oksels droog en heb ik geen last van verdere bijwerken zoals compensatoir zweten! De operatie is erg goed en snel verlopen, na een half uur was ik al terug op de uitslaapkamer. De eerste twee dagen zijn qua pijn absoluut niet prettig, maar dit neemt al snel af. Inmiddels ben ik een week verder en kan ik al veel weer helemaal zelf - en heb ik alleen nog last van de plekken waar de zenuw is doorgenomen.

Mocht iemand ooit vragen hebben over mijn ervaring of de operatie zelf, kunnen die natuurlijk altijd gesteld worden. Ik zal dit forum van tijd tot tijd nog in de gaten houden, en wens jullie allemaal een droge toekomst :).
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht