Nieuw, mijn naam is Hinke

Archief

Moderators: Thijs, Erje

Gesloten
Hinke
Druppel
Druppel
Berichten: 2
Lid geworden op: zo 01 okt 2017, 22:08
Locatie: Noord-Oost Veluwe
Contacteer:

Nieuw, mijn naam is Hinke

Bericht door Hinke »

Hallo allen,
ja ik ben nieuw, misschien overbodig maar daar kom ik wel achter. aangezien ik veel zweet dacht ik misschien kan ik hier mijn verhaal kwijt.
Wat voor arts ik al bij langs geweest ben, nooit wordt er op gereageerd, longarts, neuroloog, cardioloog, KNO, Kaakchirurg en orthopeed, dit alles binnen een een paar jaar. Ik heb 5 keer een beroerte gehad, boezemfibrilleren, na 2 keer een stroomstoot nog niet goed nu een pacemaker een jaar geleden, nu van de week na controle is het rustig. Ook slaapapneu die is waarschijnlijk de oorzaak van alles, dit is een beetje achtergrond informatie.
Ik zweette altijd al heel veel, zowel winters (ook bij vorst) als zomers, als ik fiets, mijn T-shirt, blouse of de trui die ik daar boven draag, zelf mijn jas is van binnen nat, ik ga nu 2keer in de week naar de sportschool altijd mijn shirt drijfnat, eerder deed ik ook spinning, maar vanwege mijn hart niet meer. Maar er lag onder de fiets, altijd links en rechts van de fiets gewoon een plas zweet. Soms zijn er dagen dat ik 3 a 4 keer van blouse of T-shirt verwissel.
Ik zeg wel vaak op de sportschool "T-shirt hoef niet meer voor geweekt worden kan zo de was in" Maar is er echt hier iets aan te doen of moet je je er maar bij neerleggen.
ik hoop dat je eerst even voldoende hebt, want ik weet op dit moment effe niet wat ik nog meer moet schrijven, dan is mijn hoofd leeg ivm de beroerte, kan ik niet meer bedenken, dan is het op.

met vriendelijke groet
Hinke
ps: als er spelfouten of de grammatica niet goed is dan weet je waar dit aan ligt
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2750
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Re: Nieuw, mijn naam is Hinke

Bericht door Thijs »

Hoi Hinke,

Welkom op dit forum. Waar zweet je overmatig? Je oksels alleen of je hele lichaam ?

Voor okselzweten is er een goede oplossing in de vorm van de MiraDry. Zie viewforum.php?f=24

Als je last hebt van overmatig zweten over je hele lichaam kun je wellicht medicijnen proberen in overleg met je huisarts danwel medisch specialist. Zie de medicijnen forum hier: viewforum.php?f=11

Succes en hou ons op de hoogte.

gr Thijs
Hinke
Druppel
Druppel
Berichten: 2
Lid geworden op: zo 01 okt 2017, 22:08
Locatie: Noord-Oost Veluwe
Contacteer:

Re: Nieuw, mijn naam is Hinke

Bericht door Hinke »

Bedankt voor je reactie
Ik zweet over heel het lichaam, vandaag weer 3x van t-shirt (je kunt ze gewoon wringen dan komt er zweet uit als een plasje) verwisselt en ondergoed, fietsen 14 km, tuinieren en weer fietsen 20 km in die volgorde.
mvrgr
Hinke
Gesloten
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht